A DIGITÁLIS MATRICA KÉSZLETBEN A KÖVETKEZŐK TALÁLHATÓK

A DIGITÁLIS MATRICA KÉSZLETBEN A KÖVETKEZŐK TALÁLHATÓK

1. Matrica ikonok: Ezek a matricák különböző ikonokat tartalmaznak, mint például szívek, csillagok, nyilak, tollak, jegyzetfüzetek, stb. Ezek segíthetnek a tervező vagy a naptár személyre szabásában, valamint a különböző tevékenységek vagy feladatok kiemelésében.

 

2. Címke matricák: Ezek a matricák szövegmezőket tartalmaznak, amelyeket fel lehet használni a napok, a hónapok, az események, a feladatok vagy a jegyzetek címkézésére.

 

3. Motivációs idézetek: Egyéni motivációs idézetekkel ellátott matricák, amelyek inspirálóak és segíthetnek a célkitűzésben és a motiváció fenntartásában.

 

4. Lista matricák: Ezek a matricák segítenek a napi, heti vagy havi teendők, a befejezendő feladatok vagy a célok listázásában.

 

5. Embléma matricák: Színes körök, négyzetek, téglalapok és más formák, amelyeket szöveg vagy kép hozzáadásával lehet személyre szabni.

 

Ez a digitális matrica készlet nem csak szervezetté teszi az életed, hanem szórakoztatóvá és vizuálisan vonzóvá is teszi a tervezést. Digitális naplóba, naptárba, tervezőbe vagy bármely más digitális dokumentumba egyszerűen beilleszthetőek. Kompatibilisek a legtöbb digitális tervező alkalmazással, például GoodNotes, Notability, Xodo stb.

Vissza a blogba